Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Аз подлагам на тежки съмнения артистичните качества на

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Аз подлагам на тежки съмнения артистичните качества на
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов: Шоуто с ваксинацията на бившия премиер не беше добре направено и още по-малко безмислено

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Аз подлагам на тежки подозрения артистичните качества на някогашния министър председател, моя позиция. Шоуто не беше доста добре направено и още по-малко безсмислено, не считам, че това по някакъв метод ще промени имиджа и настроенията на хората. Фактът беше, че ръководството, по този начин нареченото ръководство на рецесия, беше извънредно необичайно през миналия интервал, в който той беше на власт. Затваряха се паркове, градинки, спираха се хората да вървят на Витоша, КПП-та се слагаха на автомагистралите. Това беше на границата на безумието, в действителност беше подбудено най-много от обстоятелството, че нямаше подобаващи съветници и експерти.

Това сподели във връзка имунизирането на Бойко Борисов доцент доктор Андрей Чорбанов в " Крум Савов Live " по Телевизия 7/8. 

Смея да кажа, че без да съм никога по този начин огромен покровител на настоящето ръководство в лицето на здравните управляващи, дръзвам да кажа, че служебният кабинет в лицето на министър Кацаров е взел препоръките на много положителни експерти в региона на епидемиологията и вирусологията, бих споделил най-хубавите в тъкмо тези две области. Така че от тази позиция, по-скоро той се опита да направи най-хубавото. Дру е въпросът, от наша позиция, че това, което се предлага като проект, не е най-хубавото, сподели още доцент Андрей Чорбанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР